Om SEPA

SEPA leverer produkter til en lang række af forskellige brancher. Fælles for SEPAs kunder er, at vi hjælper vores kunder til at opretholde et rent miljø på en nem og effektiv måde.

Udviklingen i samfundet gør mod et større fokus på rene og bakteriefri miljøer uanset branche og arbejdsområde. Derfor er det vigtigt, at virksomheder kan leve op til den standard der forventes.

Med hjælp fra SEPAs produkter kan din virksomhed signalere en professionel, nem og effektiv tilgang til et rent miljø.

SEPA har specialiseret sig i, at levere dispensere til automatisk påføring af overtrækssko. Med en dispenser fra SEPA bliver hele processen med at påføre blå overtrækssko nem og effektiv.

SEPAs dispensere kan bruges til dine medarbejdere i forbindelse med rene produktionsområder hvor tidsforbruget med at påføre overtrækssko vil blive forkortet samt forenklet.

SEPAs dispensere kan også bruges som en service til besøgende og kunder i din virksomhed. Her vil en dispenser fra SEPA gøre påføringen af blå overtrækssko nem og smertefri. En dispenser fra SEPA vil få besøgende og kunder, som normalt ville synes det var for besværligt, til at påføre de påkrævede overtrækssko.

Hvis du som virksomhed ønsker kvalitetsovertrækssko, der ikke skal bruges i en dispenser, er SEPA også leveringsdygtig af disse.

Klik her for at se vores produkter.

Vi hos SEPA er en virksomhed med store ambitioner, nedenunder kan du se vores overordnede mål (vision) og vores daglige mål (mission).

Vision:
SEPA vil være førende leverandør af produkter der fremmer kliniske miljøer i Skandinavien.

Mission:
SEPA vil ved hjælp af høj service og kvalitetsprodukter, hjælpe kunder med at lette byrden med at opretholde et klinisk miljø.